Nytt tillfälle! ”Visionär lönsamhet” Inspirationsseminarium i Örebro 19/2

Kunde du inte komma på seminariet i januari? Nu ges ett extra tillfälle! Denna gång över en kopp kaffe på First Hotel, Örebro. Varmt välkommen på ett seminarium som kommer att göra skillnad!

”Visionär lönsamhet”

5 steg till att nå Drömresultat, ja rentav Magiska resultat

Magiska resultat, finns det? Kanske inte. Det som är magiskt är hur lätt det är att åstadkomma så mycket bättre resultat än hittills med denna nya kunskap!

Kom och ta del av nya idéer för hur du själv och ditt företag kan skapa betydligt bättre resultat än du trodde var möjligt.

Du kan skapa precis de resultat du vill om du ”vässar tänket” och lär dig mer om de förmågor som alla har men som få är medvetna om. Än mindre vet de hur de ska använda dem strategiskt. Lär du dig mer om sinnets två delar och att använda dina mentala muskler strategiskt, är framgång och bättre resultat bara förnamnet på vad du kan åstadkomma.

Fredagen den 19 februari 2016

Klockan 13.00 – 14.15/14.30

First Hotel, Storgatan 24, Örebro

ANMÄL DIG HÄR – info@kugelberg.se 

Kostnadsfritt seminarium.

Seminariet, ett uppsamlingsheat för dem som inte kunde komma på lunchseminariet i januari, är tänkt i det mindre formatet, dvs begränsat antal platser, så anmäl dig bums!  Du bjuds på det men din anmälan är bindande. Skulle du få förhinder och uteblir, debiteras du 150 kr eller så överlåter du din plats till någon annan intresserad.

Varmt välkommen!

Du kan läsa mer om seminariet här. Eller gå direkt till anmälan  info@kugelberg.se.