Erbjudande – ”Ditt starkt lönsamma team”- konsultation

Under december erbjuds 5 st företag/ledare denna konsultation utan kostnad!

Vill du se bättre resultat i ditt företag eller i den verksamhet du leder? Höja omsättningen kraftigt eller lyfta företaget på annat sätt? Kanske få idéer för hur du kan öka lönsamheten?

För dig som är intresserad av att veta mer om hur de spännande och nya idéer som jag arbetar med, kan bidra till att lyfta din verksamhet, hur de kan bidra till att skapa ett inspirerat och högpresterande team, erbjuder jag konsultationen ”Ditt starkt lönsamma team”. Dessa sker enklast per telefon men kan ibland också ske vid ett fysiskt möte. Under en sådan konsultation ges även möjlighet att gå lite djupare in på hur du kan få de resultat du vill ha med det system som jag arbetar med..

Just nu erbjuder jag 5 st företag/ledare ”Ditt lönsamma team”- konsultationen helt utan kostnad. För att ta del av erbjudandet, mailar du mig bara och talar om helt kort varför du skulle vilja få en sådan konsultation.

(Värde på konsultationen minst 10.000 kr, ofta väldigt mycket mer!)

Konsultationen vänder sig till ledare med någon form av ledarskap över medarbetare och som vill hitta nya sätt att arbeta för att öka prestationer och lönsamhet. Även för entreprenörer.

Nyttan för dig:

  • Skapa klarhet kring vad du innerst inne skulle vilja uppnå för ditt företag/ditt team.
  • Upptäck de nödvändiga byggstenarna för att få det mest lönsamma team du någonsin önskat dig och drömt om att få.
  • Fastställ den allra viktigaste faktorn som hindrar dig från att nå den höga produktivitet som du verkligen skulle vilja ha.
  • Identifiera de mest kraftfulla handlingar som kan leda dig mot de resultat och den lönsamhet du vill ha i ditt företag/din organisation.
  • Glädjen att efter konsultationen veta EXAKT vad du ska göra härnäst för att skapa det produktiva, lönsamma team som du verkligen skulle vilja ha.

Är du intresserad att att få en kostnadsfri konsultation, välkommen att kontakta Eva Kugelberg snarast per mail eller per tel 021-41 88 00. 

Som sagt, endast 5 stycken. Först till kvarn!

Enklast tar vi den per telefon och den tar ca 1 timme, ofta lite längre. Välkommen att boka!