Med över 30 års erfarenhet av att utveckla individer och organisationer vet Eva Kugelberg vilken fantastisk potential alla bär inom sig. Hon vet också vilka resultat det kan generera för både organisationer och företag när vi börjar göra det som krävs.

Kugelberg Ledarskap ägs av Eva Kugelberg, som drivit flera företag inom denna bransch sedan 1988. Företaget har sin bas i Västerås men har uppdrag i hela Europa. Eva är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut och har arbetslivets psykologi som specialitet, med speciell inriktning på ledarskap och på teams och ledningsgruppers utveckling och prestationer. Dessutom är hon certifierad i ett stort antal metoder och program för ledarskaps-, organisations- och företagsutveckling samt personlig utveckling.

Att få människor att utvecklas och bli sätt bästa jag – det är Evas specialitet. Att lära dem nyckeln till att bli medvetna hög-presterare och samtidigt känna stor inspiration och må bra. Med sin bakgrund som legitimerad psykolog och psykoterapeut vet hon det mesta om människors möjligheter att bli sitt bästa jag, om kommunikation, om samspel och om hur man främjar en positiv utveckling. Genom att lyfta individer, både enskilda medarbetare och ledning och team, lyfter Eva hela företag och organisationer till framgång och tillväxt och med ökad lönsamhet.

  • Ledarskaps- och ledarutvecklingsprogram – flera olika att välja mellan
  • Trimmar ledningsgrupper så att de fungerar ännu bättre med de personligheter som ingår
  • Utvecklar arbetsgrupper och team vad gäller välmående, trivsel och bättre prestationer
  • Utvecklar entreprenörskapet hos företagare
  • Utvecklar företag, så att resultat och lönsamhet ökar, genom att ge ledning och medarbetare nytt tänk och nya verktyg enligt senaste forskning. Därigenom sätter de djärvare mål och når mål de tidigare inte trott vara möjliga att nå.
  • Skräddarsyr utbildningar inom olika områden som främjar företags och medarbetarnas utveckling, t ex ledarskap, kommunikation, medarbetarskap, attityd m.m.
  • Talaruppdrag och inspirationsföreläsningar

Genom åren har Eva samlat på sig en både bred och djup erfarenhet av olika insatser som krävs i företag och organisationer. Ovanstående utgör bara några exempel. Behöver ni nya idéer eller en dialog med en extern resurs för att reflektera och få nya synvinklar, kontakta då med tillförsikt Eva Kugelberg, Kugelberg Ledarskap, för ett första förutsättningslöst möte. Du märker direkt att här finns stor kunskap och lång erfarenhet.

Med Kugelberg Ledarskap får ni en professionell partner som med värme, respekt och fingertoppskänsla för vad som krävs här och nu, bistår er på er resa mot bättre resultat och ökad lönsamhet. Inspirerade och högpresterande team är givna delmål för denna resa!

Här kan ni läsa mer om Eva Kugelbergs professionella rykte, vad andra har sagt och tycker.  Kugelberg – Reputation Resumé

Välkommen till Kugelberg Ledarskap!

Vid större uppdrag samarbetar Eva med andra professionella konsulter i sitt nätverk, för att kunna skräddarsy och ge dig som kund det allra bästa.