Kom och bli inspirerad, luncha & lär … i Slottskällaren, Örebro

 

 

Gott Nytt År!

Varmt välkommen på en god lunch och ett lunchseminarium som kommer att göra skillnad!

Rivstarta 2016

“Hur du når Magiska resultat”

Satsa på kvantsprång i år!

Magiska resultat, finns det? Kanske inte. Men det är nästan magiskt hur lätt det blir att åstadkomma så mycket bättre resultat med denna nya kunskap!

Nytt år – nya givar! Antagligen är du som de flesta. Du vill hela tiden bli ännu lite bättre, få ännu lite bättre resultat i det du gör. Är du företagare är det troligen ännu mer sant!  OM det finns ett enkelt sätt att åstadkomma betydligt bättre resultat än du trodde var möjligt, skulle du vara intresserad?

Kom och ta del av nya idéer för hur du själv och företag kan skapa betydligt bättre resultat.

Prestationer och produktivitet är direkt kopplade till resultat. Om ledning och alla medarbetare i ett företag kan prestera bättre, allt annat lika, så ökar både resultat och lönsamhet. Under lunchen får du ta del av nya idéer för företagsutveckling som även innebär personlig utveckling, där nyckeln till bättre resultat kan bli din.

Du kan skapa precis de resultat du vill om du “vässar tänket” och lär dig mer om de förmågor som alla har men som få är medvetna om. Än mindre vet de hur de ska använda dem strategiskt. Lär du dig mer om sinnets två delar och att använda dina mentala muskler medvetet och strategiskt, är framgång bara förnamnet på vad du kan åstadkomma.

Du blir mer produktiv och fokuserad, finner ditt inre driv och presterar mer och bättre, utan att behöva arbeta hårdare. Och du har kul. Bättre prestationer innebär ju dessutom bättre resultat och lönsamhet för hela företaget eller för den enhet som tillämpar detta. Den nya kunskapen kan du även använda för att må bättre.

Måndagen den 25 januari

Klockan 11.30 – 13.10

Slottskällaren, Drottninggatan 1, Örebro

 Anmälningsknapp

Lunch och seminarium kostar 175 kr inkl moms och betalas direkt vid anmälan.

Detta lunchseminarium är tänkt i det mindre formatet, dvs begränsat antal platser, så anmäl dig bums!  Din anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta platsen till någon annan intresserad.

Lunchseminariet ger även en introduktion till de utvecklingsprogram som jag arbetar med, för att inspirera och coacha individer och företag till fantastiska resultatlyft och för företag… dessutom ökad lönsamhet. Ett antal småföretagare som deltagit i dessa, noterade en omsättningsökning på i snitt mellan 20 och 110 % redan första året och det har fortsatt gå bra för dem.

Efter lunchen vet du:
  • vad man har varit överens om i flera tusen år och som det kan vara värt för dig att veta
  • vad riktigt framgångsrika människor har gemensamt, som de oftast inte vet själva
  • mer om sinnets två delar, hur de är olika och hur du kan använda dem bättre för att lyckas med det du vill
  • att du har ett antal mentala muskler som du kan träna upp och använda strategiskt för att skapa de resultat du vill ha
  • de fem viktiga sakerna du behöver lära dig för att skapa riktigt bra resultat
  • hur du kan lära mer om och utveckla dessa förmågor

Min erfarenhet är att den bästa tiden är NU – i början av ett nytt gryende år! Att skjuta upp innebär bara missade möjligheter. Boka in dig på lunchen. Lär dig tänket och hur du tillämpar det redan nu!                        

Gör 2016 till det mest framgångsrika året hittills för dig, ditt företag eller den enhet du leder!

NU är bästa tiden att höja ribban och satsa på att nå nya spännande djärva mål!

Dessa innovativa idéer har redan hjälpt många företag till stora resultats- och omsättningslyft och många individer att nå längre än de trodde var möjligt.

Undrar du något, är du välkommen att höra av dig endera genom formuläret här bredvid eller vanligt mail eller att ringa mig, 021-41 88 00.

Varmt välkommen!

 Anmälningsknapp