Välkommen att inspireras! Luncha & lär … i Örebro

 

        “Vässa tänket – se resultaten lyfta”

 

Vill du lämna “Medelmåttighetens trista stig”?  Tänker du att nu får det vara nog med good enough? Antagligen är du som de flesta, vi önskar oss lite mer. När det gäller företagare är det ofta, om möjligt, ännu mer sant. Om det finns ett enkelt sätt att nå längre än du trodde var möjligt, skulle du vara intresserad?

 

Kom till Makeriets Grill – inta en god lunch, bli inspirerad samtidigt.

Prestation och produktivitet är direkt relaterade till resultat. Om alla medarbetare och ledning i ett företag kan prestera bättre, ökar både resultat och lönsamhet. Under lunchen får du ta del av nya idéer för företagsutveckling, som även innebär personlig utveckling, där nyckeln till bättre resultat kan bli din.

Vi kan skapa de resultat vi vill om vi lär oss att “Vässa tänket”. Om vi tänker smartare och använder våra mentala muskler strategiskt är framgång bara förnamnet på vad vi kan åstadkomma. Vi blir mer produktiva, presterar mer och bättre samt mår bättre. Bättre prestationer genererar bättre resultat och lönsamhet.

I mina utvecklingsprogram för ledare och medarbetare får du lära dig nyckeln till dina mentala musklers kapacitet. Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut och har lång erfarenhet av ledar- och företagsutveckling och har hjälpt många företag till nytt tänk och bättre resultat, resultat som syns på nedersta raden.


Onsdagen den 25 mars

Klockan  11.30-13.10

Makeriets Grill, Kungsgatan 3, Örebro

Anmalan till lunchseminarium

Det är begränsat med platser, så anmäl dig genast. Lunch och seminarium kostar 185 kr inkl. moms som betalas direkt vid anmälan.

Lunchseminariet är en introduktion till de utvecklingsprogram som jag arbetar med, framförallt “Nyckeln till bättre resultat”.

Efter lunchen vet du:

  • vad man har varit överens om i flera tusen år och som det kan vara värt för dig att tänka på
  • vad riktigt framgångsrika människor har gemensamt, som de ofta själva inte vet
  • mer om sinnets två delar, hur de skiljer sig och hur du kan använda dem bättre
  • att du har ett antal mentala muskler som du kan träna upp
  • tre viktiga saker du behöver lär dig för att skapa riktigt bra resultat
  • hur du kan lära mer om och utveckla dessa förmågor

Min erfarenhet är att den bästa tiden är nu. Skjuta upp saker och ting brukar ofta leda till stress och oro eller ibland missade möjligheter. Nu när knoppar börja blomma och det känns varmare i luften för varje dag som går, är det dags att höja ribban mot nya mål.

Varmt välkommen!

EvasKnapp