Vad har Eva Kugelberg för rykte bland kunder och kollegor?

“Mitt professionella rykte” är en beskrivning av Eva Kugelberg, hennes kunskap och hennes tjänster baserat på svar från människor som hon har arbetat med, hjälpt eller inspirerat på vägen. Det är en målande beskrivning och en sammanfattning av hennes styrkor.

“Med sitt engagemang för människor, en genuin vilja att lyckas och fokus på resultat inspirerar Eva och hjälper ledare och företag att nå framgång.”

 

Evas professionella rykte

Eva har ett starkt engagemang och inspirerar genom sin värme, trovärdighet och seriösa framtoning. Hon har en stark drivkraft och samtidigt förmågan att lyssna, vara närvarande och är bra på att ställa frågor med sin konstruktiva approach. Eva har ett stort intresse för människor och deras utvecklingspotential och har en entusiasm som är smittsam. Hon är ytterst professionell, flexibel och hon inspirerar människor till förändring.

Eva är prestigelös och genom sin höga integritet, trovärdighet, kunskaper om ledarskap och breda erfarenhet hjälper hon företag att nå framgång. Hon har en hög ambitionsnivå, är målmedveten med en genuin vilja att lyckas. Eva får människorna att se möjligheterna i det egna ledarskapet och hon vill ständigt förbättra och utveckla. Hon är modig, uthållig och inspirerar både samtal och i sina föreläsningar – Eva vinnlägger sig alltid om att göra det bästa.

 

Eva Kugelbergs Professionella rykte baseras på svar från kunder och kollegor som fått lämna sina svar anonymt för några år sedan. Svaren har sedan analyserats och sammanställts av Per Frykman, Per Frykman AB.

 

I hennes Reputation Resume framgår även vad hennes kunder kan förvänta sig.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!
LÄNK: Ladda ner Eva Kugelberg – Reputation Resumé som pdf