Fullbokat seminarium om hur du skapar ett starkt lönsamt team – extra tillfälle 21/2 2017

Frukostseminariet på Handelskammaren i Västerås “3 smarta & enkla steg till ett starkt lönsamt team” blev glädjande nog mer än fullbokat. Därför erbjuds nu ett extra tillfälle den 21/2 för intresserade som inte fick plats.

 

Ledarskap för lönsamhet. Boka redan nu in dig på ett intressant frukostseminarium i Västerås tisdagen den 21 februari i Handelskammaren Mälardalens regi. Seminariet är kostnadsfritt men föranmälan behövs.  Anmäl dig här!

 ∞ ∞ ∞

Vill du göra 2017 till ett ännu bättre år för ditt företag? Har du svårt att få de resultat och den lönsamhet som du innerst inne önskar för det företag eller den organisation du leder?

Vad kan vara lämpligare än att börja det nya året med ny inspiration och nya idéer, för hur du kan skapa det lönsamma och inspirerade team som du drömmer om att ha?

Boosta dig och dina medarbetare redan i början av det nya året! Sätt förutsättningarna nu och skapa – och se fram emot – det mest lönsamma året hittills för er!  Anmäl dig här!

”3 Smarta & enkla steg till ett starkt lönsamt team.”

Det finns många missuppfattningar därute om hur man bäst skapar ett produktivt och lönsamt team. Du kan ha försökt att göra saker hittills som faktiskt inte är de bästa att göra, för att få ditt team att prestera mer och bättre. Kanske gör du till och med fel saker utan att du vet det.

Tack vare forskning och beprövad erfarenhet, har vi idag ny spännande kunskap om hur man skapar ett produktivt och varaktigt lönsamt team. Denna kunskap är enkel att tillämpa men är känd av få! Eva Kugelberg har för detta seminarium sammanfattat det viktigaste i tre smarta och enkla steg, som hon delar med sig av.

Du får lära dig:

  • Tre avgörande steg för att skapa ett inspirerat och varaktigt lönsamt team.
  • Vad riktigt framgångsrika personer har gemensamt, som de ofta inte vet själva.
  • Vad man varit överens om i flera tusen år men som vi ofta bortser från i näringslivet, trots att det är så viktigt.
  • Ett fatalt misstag nästan alla chefer och företagsledare gör, när de vill få medarbetarna att prestera bättre – och hur du undviker det.
  • Hur du och ditt team kan sätta och arbeta mot stora djärva mål på ett nytt sätt, så att ni verkligen når dem.

 

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag, och få en härlig nystart på ditt företags 2017!  Anmäl dig här!