Åter igång … Lönsamt team? Ledarskapet? Eller ledningsgruppen?

Verksamheten igång för fullt igen! Efter en olycka i februari då jag bl a bröt högerarmen väldigt illa, stor operation och lång mödosam rehabilitering har jag glädjen att tala om att verksamheten nu åter är igång som vanligt. Arbetet med befintliga kunder/klienter fortsätter och det går åter att boka nya uppdrag, föredrag, konsultationer. och utvecklingsinsatser.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig och din verksamhet att öka lönsamheten och skapa ett starkt inspirerat och riktigt lönsamt team. För att få en uppfattning om vad detta kan ge – välkommen att boka en kostnadsfri konsultation “Ett starkt lönsamt team” som vi kan ta per telefon. Läs mer om en sådan konsultation och vad den ger här.

Likaså ser jag fram emot att vara det externa bollplank som du saknar, för dig som ledare i de olika ledarskapsfrågor som du från tid till annan brottas med  – och som det ofta inte är läge att diskutera med andra inom organisationen. Att ha ett professionellt och kompetent externt bollplank, en del kallar det coach fast det förväxlas lätt med annat, är något som de chefer som anlitat mig genom åren kommit att uppskatta allra mest. Det ger avlastning, ökad tydlighet och trygghet i ledarskapet samt förstås egen personlig utveckling, i stället för att de olösta utmaningarna suger energi och tröttar ut. Med mer än 25 års erfarenhet av att vara ett professionellt bollplank i ledarskapsfrågor, hjälper jag dig att hitta svaren inom dig, svar som du ibland inte vet att du har. Jag ställer de bra frågorna – du finner svaren inom dig! Prova du, vad det kan göra för ditt ledarskap och för ditt mående! Börja med att boka en tid så pratas vi vid.

Här kan du läsa mer om att Vässa ledarskapet.