Frukostseminarium 25/1 2018 – Skapa ett starkt lönsamt team. Välkommen!

“3 smarta & enkla steg till ett starkt lönsamt och inspirerat team”

Boka in dig på Kunskapsfrukost hos Handelskammaren i Västerås torsdagen den 25 januari. Seminariet är kostnadsfritt men föranmälan behövs. Begränsat antal platser! Anmäl dig här!

Vill du göra 2018 till ett riktigt lyckat år för ditt företag? Har du svårt att få de resultat och den lönsamhet som du innerst inne önskar för det företag eller den verksamhet du leder? Eller vill du öka ytterligare, från bra till bäst?

Boosta dig och dina medarbetare! Ta in ny inspiration, sätt förutsättningarna redan nu i början av året och skapa – och se fram emot att fira – det mest lönsamma året hittills för er! Anmäl dig här!

”3 Smarta & enkla steg till ett starkt lönsamt team.”

Det finns många missuppfattningar därute om hur man bäst skapar ett produktivt och lönsamt team. Du kan ha försökt att göra saker hittills som faktiskt inte är de bästa att göra, för att få ditt team att prestera mer och bättre. Kanske gör du till och med fel saker utan att du vet det.

Tack vare forskning och beprövad erfarenhet, har vi idag ny spännande kunskap om hur man skapar ett produktivt och varaktigt lönsamt team. Denna kunskap är enkel att tillämpa men är känd av få! Eva Kugelberg har för detta seminarium sammanfattat det viktigaste i tre smarta och enkla steg, som hon delar med sig av.

Du får lära dig:

  • Tre avgörande steg för att du och dina medarbetare ska bli ett inspirerat, högpresterande team som ökar lönsamheten för verksamheten.
  • Vad riktigt framgångsrika personer har gemensamt, som de ofta inte vet själva.
  • Vad man varit överens om i flera tusen år men som vi ofta bortser från i näringslivet, trots att det är så viktigt.
  • Ett fatalt misstag nästan alla chefer och företagsledare gör, när de vill få medarbetarna att prestera bättre – och hur du undviker det.
  • Hur du och ditt team kan sätta och arbeta mot stora djärva mål på ett nytt sätt, så att ni verkligen når dem.

 

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag, och få en härlig nystart på ditt företags 2018!  Anmäl dig här! Eller genom mail till mig.