Rivstarta 2020 – Gör en MålStart

Ge dig själv och företaget en gåva som gör skillnad: MålStart 2020!

Med det effektiva programmet MålStart får du bästa möjliga rivstart för det nya året. Du plockar russinen ur kakan för 2019, tar med dig vissa bitar / lämnar andra bakom dig och får hjälp att lägga en inspirerad grund så att 2020 verkligen lyfter. Låt det bli ditt bästa år hittills!

Din MÅLSTART  2020  (VIP-dag)

Säkert gör du som chef och ledare då och då tillbakablickar på det gångna året och funderar över dina mål för det nya år som just börjat. Samma om du är entreprenör. Att göra bokslut över ditt ledarskap och rivstarta 2020 tillsammans med en erfaren ledarskapscoach lyfter värdet exponentiellt.

Denna hel- eller halvdag (du väljer) är en intensiv, personlig & strategisk dag – bara för dig. Du får göra ’Bokslut 2019’ för ditt ledarskap, vilket ger dig en kristallklar bild av dina lyckanden och lärdomar, vilka du vill ta med dig in i nästa år och odla vidare och vilka du bör släppa och lämna bakom dig.

När du med professionell guidning har arbetat dig igenom detta, tar vi fram en inspirerad grund för ditt kommande år. Du lämnar dagen med ett stort och inspirerande mål för ditt ledarskap 2020, ett strategiskt tänk och nya idéer för att verkligen uppnå, förverkliga det stora mål du satt upp. Allt detta ger dig en stärkt självkänsla som i sin tur sprider positiva vibbar i din organisation.

Värdet för dig:

 • En heldag tillsammans med en erfaren ledarskapskonsult(leg psykolog) som får dig att upptäcka vad som är viktigast.
 • Ditt personliga ledarskapsbokslut för 2019 med tonvikt på dina lyckanden.
 • Värdefulla reflektioner över det gångna året.
 • En tydlighet i dina viktigaste lärdomar från året, hur du kan bygga vidare på dem o år, men också vilka lärdomar du helst bör släppa och lämna bakom dig.
 • Glädjen över ha ett stort och tydligt ledarskapsmål för 2020 och ett nytt tänk som ger dig den inspiration och det driv som tar dig dit.
 • Mentala verktyg och strategier som hjälper dig att nå ditt stora mål.
 • (Väljer du heldag, får du ännu mer av tänk och verktyg samt även en plan för att förverkliga ditt stora nya inspirerade mål.)
 • Diskutera vad du vill ha för stöd för att nå ditt stora mål.
 • Energi, inspiration och glädje av den tydlighet och det driv som MålStart ger dig.
 • En riktig boost för ditt ledarskap.
 • Givetvis har jag full tystnadsplikt.

Du får:

 • En intensiv halvdag alternativt heldag (9-16) för att göra Ditt ledarskapsbokslut för det gångna året och hitta ditt djärva Ledarskapsmål för 2020.
 • Egen tid på tu-man-hand med en erfaren ledarskapscoach.
 • Ett telefonsamtal strax före VIP-dagen för att stämma av om något särskilt är aktuellt så att upplägget av dagen blir till bäst nytta för dig och din verksamhet.
 • Arbetsblad och Målkort.
 • Ett 30-minuters uppföljande strategisamtal inom 30 dagar efter VIP-(halv?)dagen för att stämma av vad dagen gett, få ytterligare stöd samt diskutera vad du önskar för ytterligare support.

Bonus 1:     Du bjuds på en god lunch på ett trevligt och inspirerande ställe med tillfälle till eftersnack.

Bonus 2:     Uppnå det som är viktigt 2020 – 8 strategier som verkligt framgångsrika människor använder nu för att uppnå mer under det kommande året”, en E-bok att inspireras av och hämta tips ur – summerad och fritt översatt till svenska av mig.

Bonus 3:      Ett 15-20 minuters Stämma-av-samtal mellan VIP-dagen och ditt 30-dagars Strategiuppföljnings-samtal, för eventuella förtydliganden eller kortare stöd som du kan känna behov av.

Ring 021-418800 eller 0708-408801 eller maila här för ytterligare frågor.

Varmt välkommen med din bokning!

Anmäl dig här!

 

Referens – Sagt i januari 2018 av en ledare som gjort MålStart 2 år i rad:

“Första gången jag gjorde MålStart, för ett år sedan, inspirerades jag att ta fram ett mycket stort mål för mitt ledarskap 2017, ett mål jag inte skulle ha satt annars. Nu ett år senare har jag till min stora glädje uppnått det – tack vare stödet jag fick av Eva.

Att stanna upp och reflektera på det sätt som MålStart innebär, har hjälpt mig att skapa en tydlighet över allt positivt jag  åstadkommit, vilket annars lätt kommer i skymundan för det jag inte är så nöjd med. Nu får jag i stället hjälp att se och glädjas åt allt bra jag har uppnått och som jag nu kommer att bygga vidare på under 2018. Det stärker allas vår självkänsla och hjälper mig att skapa en kollektiv nöjdhet i min organisation.

Jag kan varmt rekommendera MålStart – en värdefull dag för att boosta ditt ledarskap!”