VIP-dag – Lägg grunden för ökad lönsamhet

Leder du ett företag eller en verksamhet som du tänker skulle kunna gå ännu bättre än den gör? Boka en individuell …

Intensiv Action-dag som hjälper dig med första steget i att ta din verksamhet till den lönsamhet du drömmer om.

I din egenskap av ledare har du säkert tänkt en hel del över hur du bäst ska öka lönsamheten för det företag eller den verksamhet som du leder. Säkert har du också haft en hel del idéer. Men av någon anledning har du hittills inte lyckats nå den lönsamhet som du innerst inne har hoppats på, eller så skulle du vilja ta ditt team ännu längre. Då är detta dagen för dig, helt individuell bara för dig och din verksamhet.

 

Fördelar med denna VIP-dag:

 • Du får en kristallklar bild av vad du innerst inne önskar uppnå för det företag eller den verksamhet du leder.
 • Du sätter ett nytt stort djärvt och inspirerande företags- eller verksamhetsmål.
 • Du lär dig skillnaden mellan att sätta mål på det sätt som företag och ledare vanligtvis sätter mål och att sätta stora djärva mål och arbeta med dem, så att de verkligen uppnås.
 • Du får ta fram en superklar bild av ditt nya stora djärva mål.
 • Du lär dig några effektiva strategier för att verkligen nå ditt nya mål.
 • Du lär dig det allra viktigaste steget när man arbetar med att uppnå mål, vilket i sig utgör hela skillnaden mellan om du lyckas nå stora djärva mål eller inte.
 • Bäst av allt – hela dagen handlar om individuell vägledning/workshop/coachning helt inriktad på dig, dina behov och dina mål som ledare i den verksamhet som du leder.
 • Du lämnar dagen med en klar plan för hur du med tillförsikt ska arbeta vidare mot ditt nya mål efter denna dag.

 

Detta ingår i din VIP-dag:

 • En live heldag enbart för dig (6 timmar plus lunch) för att lägga grunden för ökad lönsamhet i det företag/den verksamhet du leder.
 • Ett 45-minuters telefonsamtal före VIP-dagen för att lära känna dig och ditt företag, lägga grunden för dagen och kunna lägga upp en värdefull agenda som ger bäst möjliga resultat för dig.
 • Arbetsblad och mallar som stöd för ditt arbete under dagen och därefter samt ett Målkort som ett värdefullt redskap.
 • Ett 30-minuters strategisamtal som uppföljning inom 30 dagar efter VIP-dagen för att ha koll på framsteg och säkerställa att du får det stöd du behöver för att implementera det vi gått igenom under dagen.
 • VIP-dagen äger rum på ett trevligt och inspirerande ställe.

 

Bonus 1:      En delikat 2-rätters affärslunch.

Bonus 2:      Ett kortare Hålla-kontakten-samtal mellan VIP-dagen och 30-dagars strategi-uppföljnings-samtalet för eventuella förtydliganden eller kortare stöd som du kan känna behov av – för att din fortsatta resa ska bli så bra som möjligt.

 

REFERENSER

”Jag har kämpat på med mitt företag under många år och verkligen försökt få företaget att lyfta. Trots att jag gjort allt jag kunnat för att få resultat och lönsamhet att öka, har omsättning och resultat legat I stort sett stilla under de senaste 10 åren.

Men nu, med detta nya tänk, har vår omsättning för Q1+Q2 plötsligt ökat med 47 & och vårt resultat med 189 %! Så enkelt att lära – och det gör sådan stor skillnad!

Jag vill verkligen rekommendera Eva Kugelbergs program till alla företagare som är intresserade av att öka sin lönsamhet!”

Andreas Zakrisson, VD

 

”Det är häftigt hur mycket energi som frigörs, när du strävar efter mål som får ens hjärta att sjunga!“

 Susanna Davidsson, VD

 

”Det har varit supernyttigt! Jag känner mig jätteinspirerad och energisk inför min fortsatta personliga resa och företagets utveckling i framtiden. Jag har fått riktigt bra verktyg. Kanonbra!”

 Företagare i Västerås efter ett Ledarskapsseminarium